Muuttolintujen mukana luontoon

Muuttolintujen mukana luontoon on Outokaira Tuottamhan ry:n projekti luontomatkailun kehittämisen pohjaksi Outokairan aluella

Muuttolintujen mukana Unkariin

Jätä kommentti

Reittimerkintöjä Unkarin tapaan

Reittimerkintöjä Unkarin tapaan

Muuttolintujen mukana luontoon –hankkeessa järjestetään opintomatka Unkariin 9.-13.10.2014. Opintomatka järjestetään Outokaira tuottamhan ry:n sekä LAG Cserhátaljan kanssa yhteistyössä. Matkan tarkoituksena on tutustua Cserhátaljan alueen lintu- ja luontomatkailuun, tavata unkarilaisia Leader –toimijoita sekä vaihtaa parhaita käytäntöjä ja kokemuksia paikallisten luonto- ja lintumatkailun alalla toimivien yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Matkan aikana vieraillaan mm Tisza järven luontokeskuksessa ja Keski-Euroopan laajimmassa makean veden akvaariossa Poroszlossa, Körös-Maros kansallispuistossa sekä tutustutaanTisza-joen linnustoon ja luontoon. Matkan tarkempi ohjelma vahvistuu myöhemmin.

Matka on tarkoitettu sellaisten Pellon, Ylitornion ja Tornion yritysten ja yhteisöjen (esimerkiksi kyläyhdistysten) edustajille, joilla on yhteys luontomatkailuun. Myös luontomatkailuun liittyvää yritystoimintaa suunnittelevat ovat tervetulleita mukaan. Koska paikkoja matkalle on rajoitetusti, on mukaan ilmoittautuvien perusteltava miksi juuri heidän pitäisi osallistua matkalle. Perustelut lähetetään sähköpostitse tai kirjeitse hankkeen projektipäällikkö Päivi Kuvajalle. Yhteystiedot alla. Matkan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa päättää matkalle lähtijöiden järjestyksen.

Perillä Unkarissa yövytään neljä yötä. Lentoaikataulu on seuraava:

Meno 9.10.2014
Rovaniemi-Helsinki 0540 0655
Helsinki-Budapest 0930 1050

Paluu 13.10.2014
Budapest-Helsinki 1140 1500
Helsinki-Rovaniemi 1625 1745

Matkan osallistumismaksu on 230€/henkilö. Hinta ei sisällä vähennyskelpoista alv:a. Maksut laskutetaan syyskuussa ilmoittautumisajan päätyttyä. Hintaan sisältyy lennot, majoitus, siirtymiset linja-autolla Unkarissa, ohjelma, vierailut sekä päiväkahvit. Ruokailut eivät sisälly hintaan. Ohjelmaan tulevat ruokailut varataan etukäteen ja maksut niistä kerätään erikseen.

Sitovat ilmoittautumiset matkalle on tehtävä 1.9.2014 klo 12.00 mennessä. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 4.9.2014 klo 12.00 mennessä. 24.9.2014 mennessä tehdyistä peruutuksista palautetaan 50 % maksusta, tämän jälkeen perutuista ei palautusta suoriteta. Nimen muutoksia voi ilmoittaa 25.9.2014 saakka. Nimenmuutostilanteessa uuden osallistujan on täytettävä matkalle lähtijälle asetetut kriteerit. Nimenmuutoskulut ovat 50€/nimi ja veloitetaan muutoksen tekijältä. Mahdollisessa perumistilanteessa tilalle otetaan varasijalla oleva lähtijä. Perumisesta aiheutuvat kulut peritään matkan peruneelta henkilöltä.

Mahdolliset sairastumiset ym. tapaukset jokainen hoitaa oman matkavakuutuksensa kautta.

Muutokset mahdollisia.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Sähköpostitse osoitteeseen paivi.kuvaja@outokaira.inet.fi

Puhelimitse numeroon 0400 322 217

Outokaira tuottamhan ry
Päivi Kuvaja
Kunnantie 4
95700 Pello

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s