Muuttolintujen mukana luontoon

Muuttolintujen mukana luontoon on Outokaira Tuottamhan ry:n projekti luontomatkailun kehittämisen pohjaksi Outokairan aluella

Opintomatkalle Viroon 27.-30.11.2014

Jätä kommentti

Outokaira tuottamhan ry:n kansainvälisessä elinkeinojen kehittämishankkeessa Muuttolintujen mukana luontoon järjestetään opintomatka Viroon 27.-30.11.2014. Matkan tarkoituksena on hakea uusia, hyödynnettäviä ideoita Outokairan alueen luontomatkailuun. Matkalla tutustutaan Viron luonto- ja lintumatkailuun sekä tavataan virolaisia Leader-, lintu- ja luontomatkailutoimijoita Peipsi-Alutaguse Koostöökodan leader-alueella ja Länsi-Viron lintumatkailukohteissa. Matkan tarkempi ohjelma vahvistuu myöhemmin.

Matka on tarkoitettu sellaisten Pellon, Ylitornion ja Tornion yritysten ja yhteisöjen (esimerkiksi kyläyhdistysten) edustajille, joilla on yhteys luontomatkailuun. Myös luontomatkailuun liittyvää yritystoimintaa suunnittelevat ovat tervetulleita mukaan. Koska paikkoja matkalle on rajoitetusti, on mukaan ilmoittautuvien perusteltava, miksi juuri heidän pitäisi osallistua matkalle. Perustelut lähetetään sähköpostitse tai kirjeitse hankkeen projektipäällikkö Päivi Kuvajalle. Yhteystiedot alla. Matkan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa päättää matkalle lähtijöiden järjestyksen.

Perillä Virossa yövytään kolme yötä. Lentoaikataulu on seuraava:

Meno 27.11.2014
Rovaniemi-Helsinki 0920 1035
Helsinki-Tallinna 1155 1225

Paluu 30.11.2014
Tallinna-Helsinki 1215 1250
Helsinki-Rovaniemi 1620 1740

Matkan osallistumismaksu on 150€/henkilö. Hinta ei sisällä vähennyskelpoista alv:a. Maksut laskutetaan heti ilmoittautumisajan päätyttyä. Hintaan sisältyy lennot, majoitus, siirtymiset linja-autolla Virossa sekä opintomatkan ohjelma. Ruokailut eivät sisälly hintaan.

Sitovat ilmoittautumiset perusteluineen on toimitettava 31.10.2014 klo 12.00 mennessä. 12.11.2014 mennessä tehdyistä peruutuksista palautetaan 50 % maksusta, tämän jälkeen perutuista ei palautusta suoriteta. Nimen muutoksia voi ilmoittaa 17.11.2014 saakka. Nimenmuutostilanteessa uuden osallistujan on täytettävä matkalle lähtijälle asetetut kriteerit. Nimenmuutoskulut veloitetaan muutoksen tekijältä. Mahdollisessa perumistilanteessa tilalle otetaan varasijalla oleva lähtijä. Perumisesta aiheutuvat kulut peritään matkan peruneelta henkilöltä.

Mahdolliset sairastumiset ym. tapaukset jokainen hoitaa oman matkavakuutuksensa kautta.

Muutokset mahdollisia.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Sähköpostitse osoitteeseen paivi.kuvaja@outokaira.inet.fi

Puhelimitse numeroon 0400 322 217

Outokaira tuottamhan ry
Päivi Kuvaja
Kenttätie 1
95700 Pello

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s